Novosti IMG_5446

Published on Lipanj 12th, 2016 | by Admin

0

Puna dvorana i odlične skladbe obilježile prvu večer glazbenog festivala Pjesme Podravine i Podravlja

U dvorani Osnovne škole Petra Preradović u Pitomači u petak, 10. lipnja, održana je prva večer Glazbenog festivala Pjesme Podravine i Podavlja – večer popularnih tamburaških pjesama. Večer, na kojoj je predstavljeno 18 novih skladbi, otvorili su načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić i obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podrsvske županije Sanja Bošnjak.

“Pitomača je prekrasno mjesto u kojem pjesme učimo od ptica, a sreća je još veća kad ju možemo podijeliti sa svima koji vole pjesmu pitomačkog festivala”, rekao je načelnik Grgačić.

Obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak nadovezala se happy wheels demo na te riječi: “Zaista, lijepe se pjesme ovdje uče od ptica; taj stih treba ponavljati i živjeti. Želim da uživate u ovim prekrasnim pjesmama i druženju.”

Publika je srdačno pozdravila svakog izvođača među kojima se se našli Stjepan Jeršek Štef, Šokci, Ravnica, Garavuše, Dražen Žanko, Savski Valovi, TS Mjesečina i The Fusion te mnoga druga poznata imena.

I ove godine predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović prepoznala je važnost ovog događanja, a svoj veliki doprinos dale su i Virovitičko-podravska županija te Općina Pitomača.

Fotogalerija

1
Comments are closed.

Back to Top ↑